10 motive pentru a te inscrie

1. EXPERIENTA
Acum 6 ani, chiar de ziua mea pe 5 februarie 2011, am lansat www.vrajitoare.com – primul site dedicat vrajitoarelor din Romania. Chiar daca o iau de la zero in iunie 2017, anii de experienta si calitatile mele de specialist online mult imbunatatite in ultimii ani isi vor spune cuvantul, voi face cele mai bune 6 siteuri de vrajitorie!

2. 6 LUNI, 6 SITEURI, 6 ANUNTURI
Cand platiti “un anunt” pentru 6 luni, el va fi publicat in fiecare luna pe un site nou astfel incat sa obtineti pana la 6 ori mai multe vizionari. Practic aveti 6 anunturi pe 6 siteuri diferite!

3. OPTIMIZARE INTERNATIONALA
Cele 6 siteuri TOP VRAJITOARE sunt optimizate in mod constant pentru Anglia, Germania, Italia, Spania, Franta, Austria, Irlanda, Suedia, etc dar si Statele Unite ale Americii sau Canada.

4. EDITARE PROFESIONISTA SI CORECTARE ARTICOLE
Fiecare anunt are parte de o poza principala editata dupa cerintele clientului, decupare, modificare fundal, etc. Voi avea si o lista de fundaluri la alegere. Editam textul anuntului astfel incat sa fie corect gramatical si daca nu te descurci putem compune noi un anunt pentru tine!

5. CAMPANII PUBLICITARE PE GOOGLE SI FACEBOOK
Pentru impact maxim din cei 450 de lei pe care ii platiti:
– 50 de lei vor fi folositi pentru prmovarea anuntului dvs. pe Google,
– 50 de lei vor fi folositi pentru promovarea anuntului dvs. pe Facebook
– 50 de lei vor fi folositi pentru promovarea generala a siteului

6. PUBLICAM NU DOAR PE SITE, CI SI PE FACEBOOK
Pe siteurile TOP VRAJITOARE sunt 10 mii de romani lunar, pe Facebook sunt 10 milioane de romani in fiecare zi. Anuntul tau va trona 3 zile pe coperta paginii de Facebook TOP VRAJITOARE. Incerc sa ajung in fata a cat mai multor romani.

6. PUBLICAM NU DOAR PE SITE, CI SI PE YOUTUBE
Ai auzit de succesul vloggerilor? Romanii sunt si pe Youtube, drept urmare toate anunturile vor avea un colaj video de 1-2 minute pe contul de Youtube al TOP VRAJITOARE.

8. DIVERSITATE TRAFIC
Optimizez siteurile astfel incat sa atrag vizite nu doar pentru vrajitoare, ci si pentru tamaduitoare, clarvazatoare, vizionare, prezicatoare sau ghicitoare in carti de tarot.

9. RESPECT PENTRU CLIENTI
Toti clientii sunt la fel, toate anunturile sunt egale ca promovare. Nu exista si nu va exista un banner principal care sa se afiseze deasupra anuntului dvs.

10. PROFESIONALISM
Toate articolele sunt concepute in avans si sunt publicate automat in ziua stabilita la ora 9:00. Programarile sunt pe baza de calendar si sunt comunicate in momentul in care se face plata.

INSCRIERI LA TELEFON 0721 44 44 30 sau pe FACEBOOK TOP VRAJITOARE.

www.topvrajitoare.ro
www.topvizionare.ro
www.topclarvazatoare.ro
www.topprezicatoare.ro
www.toptamaduitoare.ro
www.toptarot.ro